Kdo smo?

Družba Mark-Inventa d.o.o. zagotavlja strokovno pomoč in storitve s področja zaščite intelektualne lastnine, ki obsega predvsem patente, modele in vzorce ter blagovne in storitvene znamke.

Smo registrirani zastopnik za patente, modele in znamke pri Uradu za Intelektualno lastnino Republike Slovenije, stranke pa v postopkih za pridobitev zaščite intelektualne lastnine zastopamo tudi pri Uradu EU za registracijo modelov in znamk (OHIM), pri Evropskem patentnem Uradu in pri Mednarodnem Uradu Svetovne Organizacije za Intelektualno Lastnino (WIPO).

Zastopstvo v postopkih

Zagotavljamo vam tudi profesionalno pomoč in zastopanje pri pristojnih carinskih uradih v postopkih v zvezi s carinskimi ukrepi v primeru kršitve pravic intelektualne lastnine. Pomagamo vam od prvega do zadnjega koraka, saj vam svetujemo pri pripravi strategije zaščite intelektualne lastnine tako v Sloveniji kot tudi v tujini ter vam predlagamo najbolj optimalne rešitve in način izvedbe postopkov zaščite pravic.

Naša celostna ponudba obsega:

  • zastopanje, pripravo in vložitev zahteve za pridobitev pravice,
  • vodenje postopka do registracije,
  • skrb za vzdrževanje veljavnosti pravic v dobi njihovega trajanja.

Poleg tega vam na podlagi znanja in bogatih izkušenj zagotovimo tudi nasvete v zvezi s sklenitvijo licenčnih sporazumov in sporazumov o prenosu pravic intelektualne lastnine.
Sodelujemo s številnimi tujimi zastopniki, s pomočjo katerih poskrbimo za zaščito pravic intelektualne lastnine naših strank tudi v tujini.

Kontakt:

Mark inventa d.o.o.
Patenti, Znamke, Modeli

Glinska ulica 14
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: 01 4266 503 Fax: 01 2510 508
Telefon: 01 5404 331 Fax: 01 5243 118

E-mail:

POVPRAŠEVANJE